Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Verzenden en afhalen

Verzendkosten
De verzendkosten voor bestellingen tot 30 kg binnen Nederland bedragen €5,85 incl. BTW. Pakketjes die door de brievenbus passen kosten  €3,45.
Pakket naar het buitenland sturen, neem dan contact met ons op via info@ateliermetverve.nl
Verzenden van verf tot 10 kg  € 10,90 incl. BTW. Boven 10 kg € 19,35 incl. BTW.
Atelier Met Verve verstuurd uw bestelling via Post NL. Als uw bestelling verzonden is, ontvangt u een verzendbevestiging met track en trace nummer.

Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden.

Verzendkosten meubels en grote pakketten.
Voor grote meubels en pakketten zwaarder dan 30 kg kunt u van onze bezorgservice gebruik maken. Wij werken samen met het transportbedrijf van Eijk. U kunt zelf bepalen wanneer welke dag u graag uw bestelling wilt laten leveren. Maar dit bespreken we allemaal met u. Nadat u de bestelling heeft afgerond zullen wij over de verdere afhandeling contact met u opnemen.
Transport per pallet ( Meubels) : 1 pallet € 65,00  2 pallets € 125,00 incl. BTW

Niet thuis?
Indien u niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar u het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om uw pakket af te leveren.

Wilt u het product zelf ophalen?
Belt u ons dan even of het product op voorraad is. We zetten het dan voor u apart en u kunt uw bestelling tijdens openingstijden ophalen. U kunt dan contant of via de pin betalen. Helaas accepteren wij geen creditcards. U kunt in de winkel uw VVV-bon of cadeaubon van Atelier Met Verve inleveren. Helaas is het niet mogelijk om hier online mee te betalen.


Thuisbezorgen
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u automatisch bericht van ons.
Atelier Met Verve streeft ernaar om de bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden. Hiertoe is Atelier Met Verve echter niet verplicht.

 

 

show