Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Have a Question?

Monday - Friday: 09:00 - 18:30 409 Mladost District, Sofia Bulgaria +359 2 123 456 +359 2 654 321 shop@zass.con

Over Ons

Conny Verschuuren is de eigenaresse van Woonwinkel Atelier Met Verve. Alles op het gebied van wonen is in de loop der jaren haar passie geworden. Zoals je vaak ziet, een uit de hand gelopen hobby. Ze in de loop van de jaren het schilderen en wonen gaan combineren in haar winkel. Een super combi. In de sfeervolle, kleurrijke winkel kun je bijna alles vinden op het gebied van wonen. Kleurrijke accessoires, cadeauartikelen, vazen, potten, manden,  windlichten, verlichting, meubels,  verf en veel meer.

Conny is begonnen met een klein atelier waar ze meubels restaureerde en illustraties maakte voor kinderboeken. Ook schilderijen maken werd haar passie. Ze heeft haar zaak inmiddels opgebouwd tot een mooie sfeervolle woonwinkel, waar je voor alle stijlen terecht kan. Ze is in 2016 verhuisd naar een nieuw pand en heeft  Heusden achter zich gelaten. Nu werkt ze samen met Anouk & Minoek van De Tegelzaak. Samen willen we je een totaal plaatje aanbieden. Immers is het niet zomaar een vloertje uitzoeken of een vaasje neerzetten. Een kleur op de muren en alles erom heen bepaalt de sfeer. Op deze manier helpen we je graag met advies zodat je huis echt een thuis wordt.

Verf en advies

Op zoek naar een warme sfeer in huis of op je werkplek?  Wil je meer sfeer in je woning en weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar leuke accessoires maar weet je niet hoe te combineren? Vind je het lastig om je nieuwe meubels te combineren met je bestaande inrichting? Wij vinden het erg fijn om je te begeleiden in je zoektocht naar een nieuw interieur. Maak je wensen kenbaar in de winkel dan denken wij graag met je mee.

Wil je kleuradvies bij je thuis, dan kun je een afspraak maken met Conny. Hiervoor vragen wij € 50,00. in Asten en omstreken.

Interieurprojecten

Wil je het hele huis aanpakken, dan kun je ook bij ons terecht. We bespreken wat je wensen zijn. Van daaruit gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. We zullen hierbij overleggen wat het budget is en in welk tijdsbestek we het klaar willen hebben. Het zal een resultaat opleveren waar je lang plezier van zult hebben.

Tegels

Door onze samenwerking met De Tegelzaak is het mogelijk om een totaal plaatje aan te bieden. We hebben houtlooktegels, keramische tegels in diverse maten en kleuren. Maar ook mooie Portugese tegels en Marokkaanse zelliges om helemaal je eigen sfeertje te maken.

show